Dark Mode On / Off

Verre dromers

Verre dromers is een reisblog & -community voor iedereen met een verre droom in het buitenland (reizen, studeren, werken, wonen).

Het idee voor Verre dromers is ontstaan tijdens mijn eerste backpack trip door Azië (2019). Dit prachtige continent wist binnen no time mijn hart te stelen en al snel droomde ik ervan hier óóit een eigen Bed & Breakfast te beginnen. Eenmaal thuis ging ik op zoek naar informatie. Toch best lastig, want: hoe wordt zo’n verre droom nu werkelijkheid? Waar te beginnen? Omdat ik online niet echt de antwoorden kon vinden die ik zocht, ben ik Verre dromers gestart. Niet alleen voor mezelf, maar voor iedereen die een verre droom heeft in het buitenland.

Of je nu een verre reis wilt maken of graag in het buitenland zou willen wonen, werken of studeren, er is vast iemand die antwoorden heeft op jouw vragen! Misschien ben jij zo iemand wiens verre droom al is uitgekomen?! Lucky you! Ik hoop dat je op dit platform je verhaal wilt vertellen, zodat anderen er inspiratie uit kunnen halen en hierdoor ook een stapje dichterbij hun droomleven komen. Stuur me in dat geval vooral een DM of mailtje

Door verhalen, tips en inspiratie te delen, laten we verre dromen uitkomen!

Mijn verre dromen die al uitkwamen:
💭Studeren in Zuid-Afrika 
💭Backpacken in Azië (Vietnam, Cambodja, Thailand, Maleisië, Indonesië en Filipijnen) 

Wat is jouw verre droom? Laat het weten op Instagram: tag @verredromers en gebruik #verredromers